Bel ons: +31633004840 Garyp
info@sytsmultiservice.nl

Montage & installatie

U heeft voor een airco installatie een erkend F-Gassen monteur nodig om uw systeem in bedrijf te stellen en voor uw garantie vanuit de fabrikant. 
Sytse van der Meer is een STEK / F-Gassen gecertificeerde monteur.

Airco installatie voor in huis of bedrijf…..

Een airco installatie voor in huis of bedrijf? Wij merken dat particulieren steeds vaker gebruik maken van een airco-installatie. Zij vinden het prettig om in de zomer te kunnen koelen en in de winter voor een energiezuinig verbruik A++ te kunnen verwarmen. Nu gebruiken particulieren groots nog de airco systemen in de slaapkamer. Woonkamers en andere ruimtes komen meer in beeld. Voor bedrijven zijn er vaak standaard al meerdere ruimtes die gekoeld of verwarmd moeten worden doormiddel van een energiezuinig klimaat systeem. Voor deze opties kunt u vragen naar de mogelijkheden binnen uw woning of bedrijfspand. Syts Multi Service voor uw juiste binnenklimaat.

Nieuwsgierig naar de kosten voor uw woning of bedrijfspand? Neem contact op voor een vrijblijvende op maat gemaakte offerte!
Of bel direct: 06-33004840

 

Airco in huis

We kennen het allemaal wel de hete zomerdagen waar we slecht slapen omdat het te warm is in de slaapkamer. In de avond een raam open zetten om het maar iets te verkoelen….. met een airco-installatie heeft u daar geen last meer van. U houd uw ramen dicht en kunt heerlijk koelen of ventileren met uw vaste airco-installatie. Hij heeft een temperatuur regelaar zodat u hem zelf in de gewenste stand kan zetten. De kosten van een installatie kan verschillend zijn en is afhankelijk van uw woonsituatie en uw wensen. Een juist binnenklimaat is beter voor uw gezondheid! Bekijk hier het aanbod in onze Aircoshop.

 

 

Airco in uw bedrijfspand

U personeel minder vaak klagen wegens gezondheid of het te warm of koud hebben in hun werkomgeving? Een airco-installatie is de perfecte oplossing hiervoor. Alle of juist enkele ruimtes kunt u voorzien van airco-installatie(s) voor een juist binnenklimaat en werkomgeving voor uw personeel. Wij bieden diverse airco systemen voor bedrijfspanden. Van klein tot grote systemen neem contact op voor alle mogelijkheden binnen uw bedrijf.

 

Volg ons ook op social media!! Voor leuke acties en alle nieuwtjes. Laat uw vrienden/familie weten van de acties door te delen.