Bel ons: +31633004840 Minnertsga
info@sytsmultiservice.nl

Reviews
Syts Multi Service

Hier vind u onze reviews. Wij proberen onze diensten zo goed mogelijk uit te voeren en al onze klanten tevreden te maken met de installaties van Syts Multi Service.

Laat uw ervaring achter over ons bedrijf! Alvast bedankt.

 

 

 

5
5,0 rating
Totale beoordeling Syts Multi Service
Geweldig100%
Goed0%
Gemiddeld0%
Matig0%
Slecht0%

Quatro airco plaatsen

5,0 rating
13 september 2020

Syts heeft bij ons 4 airco’s geplaatst, wij zijn zeer tevreden. De oferte aanvraag ging snel, syts kwam snel langs en de duidelijke oferte hadden wij snel binnen. Door de corona moesten wij wat langer wachten op de levering, maar werden goed op de hoogte gehouden, als wij belde werden wij dezelfde dag nog terug gebeld. De comunicatie is direct en duidelijk zonder poes pas. Alles is mooi afgewerkt, zonder rommel achter gelaten, een uitleg gekregen. Onderhouds contract is ook een optie. Kortom top service Laat de hitte, deze zomer maar komen

Maurice en Deborah

Geleverd en gemonteerd singel split airco

5,0 rating
7 augustus 2020

De airco is netjes gemonteerd zeer tevreden, en toen hij weg was kon je op de vloer zien dat hij bezig was geweest met hout zagen voor het wegwerken,zo schoon heeft hij het opgeleverd.
De communicatie was goed en de prijs zeker concurrerend.

Harry jan

Airco slaapkamer

5,0 rating
3 juli 2020

Vlotte levering. Vakkundige en snelle lplaatsing. Netjes en schoon opgeleverd. Duidelijke uitleg. Dus erg tevreden.

Willy

Installatie Mitsubishi

5,0 rating
3 juli 2020

Zeer vakkundig vakman, Alles netjes geïnstalleerd en alles netjes weggewerkt. Hij laat alles weer schoon achter.
Alles goed uitgelegd.
Een aanrader

Lukas

Installatie Mitsubishi Airco

5,0 rating
3 juli 2020

Zeer nette en vakkundig vakman.
Alles netjes geïnstalleerd en weg gewerkt.
Laat alles weer schoon achter.

Lukas

plaatsen 2 daikin systemen

5,0 rating
2 juli 2020

Door Syts Multi Service een Daikin Comfora airco FTXP25M RXP25M 2,5kW en de Daikin Comfora airco FTXP35M RXP35M 3,5kW gelverd en geplaatst.
Zeer netjes gedaan en uitstekende afwerking.
Nogmaals heel erg bedankt en voor een eventuele uitbreiding weet ik waar ik moet zijn, kan hem iedereen aanbevelen.
Na de installatie werd alles opgeruimd en de ruimte netjes achtergelaten.

Koert Buwalda

Installeren airco stacaravan

5,0 rating
27 juni 2020

Syts is een vakman met veel passie voor zijn werk. Heeft bij ons in de stacaravan een split unit airco geplaatst. Dit is vakkundig en netjes gedaan. Met een nette afwerking van de leidingen. Ik kan hem zeker aanraden als je een vakman zoekt.

Dennis

Vakman

5,0 rating
26 juni 2020

Op een vakkundige en professionele manier een single split airco laten plaatsen door Syts. Werkt zeer nauwkeurig en na installatie is alles netjes opgeruimd. En dat voor een nette en eerlijke prijs.
Zeker een aanrader!

vd Werf

Zeer tevreden

5,0 rating
15 juni 2020

Syts heeft een multisplit bij mij geplaatst in de slaapkamer en woonkamer.
Deze is netjes en kundig geïnstalleerd. Ik ben zeer tevreden.

Buikema

Het plaatsen van een Mitsubishi Airco.

5,0 rating
2 juni 2020

Door Sytze werd een deskundig advies gegeven over welk type apparaat voor ons nodig was. Na een vlotte levering (toeval in voorraad bij Sytze) werd het systeem vakkundig geïnstalleerd. Na de installatie werd alles opgeruimd en de ruimte netjes achtergelaten. Er werd een goed instructie gegeven hoe het system werkt.
Wij bevelen Syts Multi Service aan voor het leveren en installeren van een Airco Systeem.

Amir Koepon

Nette installatie!

5,0 rating
25 mei 2020

In goed overleg en met prettig contact een airco door Syts laten plaatsen. Uit hoe hij werkt, alles uitlegt en de boel netjes afwerkt en achter laat blijkt hij een vakman. Bij deze dus een pluim en een aanbeveling. Bij een volgende keer kiezen we weer voor hem.

Arjen R.

Plaatsen van airco

5,0 rating
20 mei 2020

Profesioneel geïnstalleerd.Werkt erg netjes.Geeft prima advies.Airco werkt perfect zeer tevreden.Zou Syts zeker aanbevelen.Ook een prima onderhoudscontract behoort tot de mogelijkheden.veel succes

Henkmensch

Absolute aanrader

5,0 rating
23 april 2020

Syts heeft bij ons 5 airco’s aangelegd op verschillende locaties. Alles keurig en vakkundig gedaan, wij zijn heel tevreden. Hij denkt mee en is een vakman. Ook na afloop alles netjes opgeruimd en achter gelaten. Wij kunnen hem zeker aanbevelen.
Rob en Wietske

Rob van der Wielen en Wietske Bunt

plaatsen airco

5,0 rating
10 maart 2020

Syts heeft bij ons 2 airco’s geplaatst. Eén in de kamer en één in de slaapkamer. Syts is vriendelijk en deskundig. Wij zijn zeer tevreden.

Arend Jan en Jolanda Kok

Top service!

5,0 rating
26 februari 2020

Tijdens de zoektocht naar een betaalbare airco zijn we bij Syts terecht gekomen.
Fantastisch geholpen met goede en duidelijke voorlichting.
De airco is inmiddels vakkundig geplaatst, en schoon opgeleverd.
Top service!

Erwin Groenenboom

Reactie na het opleveren van een mooie VRF installatie door Sytse.

5,0 rating
30 januari 2020

Ik ken Sytse al heel lang en een hardere werker heb je bijna niet. Sytse is naast een harde werker een perfectionist en wil alles netjes achter laten, wat altijd lukt.
Het is heel prettig werken met Sytse en ik hoop onze samenwerking nog lang voort te zetten.

Henk Komin

Zeer tevreden met Syts Multiservice

5,0 rating
28 januari 2020

Wij besteden regelmatig werk uit aan Syts Multiservice en hebben hierin een goede en betrouwbare partner m.b.t. te plaatsen installaties.
Een man die kwalitatief goed werk aflevert en meedenkt in elke situatie.
Aanrader!

Huisman Warmtetechniek B.V.

Zeer tevreden

5,0 rating
22 januari 2020

Syts heeft bij ons 2 airco’s in de schuur geleverd en geïnstalleerd. Hiervoor heeft hij meegedacht en geadviseerd over het type en daarvoor vervolgens 2 scherpe offertes neergelegd. Bij de montage heeft hij goed afgestemd over de verschillende mogelijkheden en de afwerking. Wij zijn dik tevreden.

Pier Kingma en Judith Weits

 

 

Logo Syts Multi Service

 

Contact Syts multi Service

Voor informatie of een offerte kunt u contact opnemen met ons via email of telefoon. Wij komen voor een op maat gemaakte offerte vrijblijvend bij u thuis of bedrijfspand langs op afspraak. Wilt u alvast bekijken wat ons aanbod is in airco installatie systemen? Bekijk onze Aircoshop voor de mogelijkheden.

info@sytsmultiservice.nl
06-33004840

Volg ons ook op social media!! Voor leuke acties en alle nieuwtjes. Laat uw vrienden/familie weten van de acties door te delen.