Bel ons: +31633004840 Garyp
info@sytsmultiservice.nl

Reviews
Syts Multi Service

Hier vind u onze reviews. Wij proberen onze diensten zo goed mogelijk uit te voeren en al onze klanten tevreden te maken met de installaties van Syts Multi Service.

Laat uw ervaring achter over ons bedrijf! Alvast bedankt.

 

 

 

5
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 52 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Doen wat ze beloven!

Rated 5 out of 5
17 augustus 2022

Wij zijn enorm tevreden over de snelle en vakkundige installatie. Vriendelijk en netjes alles geregeld zoals overeengekomen! Helmaal top!

Erwin

Kwaliteit van product en installatie

Rated 5 out of 5
13 augustus 2022

Vanaf offerte aanvraag tot installatie zeer goed contact gehad. Dat wat Mandy en Syts beloven komen ze na!! Professionele benadering met een snufje humor waardoor je geen ongemakkelijke momenten krijgt. Alles gaat in goed overleg en wordt tot in de puntjes afgewerkt. 5 Sterren zeer verdiend!!

Robert

Zorgvuldig

Rated 5 out of 5
12 augustus 2022

Syts heeft de airco in ons nieuwe huis keurig aangelegd, we zijn er dan ook heel blij.
Dus aarzel niet, kies voor een airco van Syts…

Jan Benjamin

vakkundig geplaatst

Rated 5 out of 5
1 juli 2022

Nadat Mandy keurig advies en mogelijkheden met ons had besproken zijn we met Syts Multiservice in zee gegaan. De levering en installatie was binnen de afgesproken tijd. Sytse verstaat zijn vak en plaatste de split unit op vakkundige wijze, waarin hij erg precies werkte en de tijd nam. Hij liet alles keurig en schoon achter. Wij kunnen alleen maar zeer tevreden zijn. Echt vakwerk
Bedankt Mandy voor het meedenken en Sytse voor het plaatsen.

Familie Benthem

Vakwerk

Rated 5 out of 5
15 juni 2022

Een leuk stel mensen die terzake kundig zijn,
de afspraken nakomen, erg netjes werken
en “ouderwets” vakwerk afleveren.
Van harte aanbevolen.
Het betrof de levering, plaatsing en in bedrijfstelling
van een MHI SRK/SRC-50ZSX split unit

Fam.Landstra

Vakkundig

Rated 5 out of 5
14 juni 2022

Zeer tevreden over de vlotte en vakkundige installatie. Vriendelijk en netjes alles geregeld zoals overeengekomen!

Ali en Jaap Kooistra

Toppers

Rated 5 out of 5
17 april 2022

Prettige mensen en nemen de wensen van de klanten serieus. Geen gladde verkoop praatjes alleen wat nodig is voor de goede werking van de apparatuur en een strakke prijs.
De dag van de installatie was Sietse precies op tijd. De Mitsubishi duo split keurig geplaatst en netjes afgewerkt. Zeer tevreden met deze airco ( koelen en verwarmen). Gas verbruik vrijwel nihil.

Familie Dijk Leeuwarden

Top bedrijf

Rated 5 out of 5
2 april 2022

Vakkundige installatie van een Mitsubishi split airco. Daarnaast alle afval keurig opgeruimd en meegenomen.

Erik Sanders

Erg mooi en keurige afwerking

Rated 5 out of 5
26 februari 2022

De huidige gasprijzen zijn echt niet leuk. De multi split airco is een geweldig alternatief. We zijn erg tevreden met de afwerking en keurige service. Prima bedrijf wat ons betreft
Groet Fam JH Venekamp

Fam JH Venekamp

Uitstekende installatieservice tegen een scherpe prijs

Rated 5 out of 5
27 december 2021

Na meerdere offertes opgevraagd te hebben voor een airco systeem voor twee slaapkamers, is onze keuze op Syts Multi Service gevallen. Deze bood ons de beste prijs en kon op korte termijn het airco systeem plaatsen. Daarbij kregen we een goed advies welk airco systeem voor ons het beste zou zijn. Wij zijn zeer tevreden over het installatiewerk. Na de installatie was ook alles netjes opgeruimd. Wij kunnen daarom Syts Multi Service van harte aanbevelen!

André de Boer

Mitsubishi airco geplaatst

Rated 5 out of 5
23 december 2021

Eind november hebben wij een Mitsubishi singel split airco laten plaatsen. Wij zijn zeer tevreden over het verloop vanaf het advies tot en met de plaatsing van de airco. Ook bij telefonische vragen zijn we erg vriendelijk geholpen. Wij gebruiken de airco naar volle tevredenheid om te verwarmen en hebben al aanzienlijk kunnen besparen op ons gasverbruik. Kortom ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.

Michael Klein

Goede kennismakingsgesprek,mooie prijs en een top montage.

Rated 5 out of 5
23 december 2021

Van af de kennismakingsgesprek en de begeleiding en kennis over zaken was uitstekend net zo als de installatie waarbij extra werk, een kabel leggen naar de meterkast niet wordt geschuwd. Ook is er keurig werk afgeleverd. Top bedrijf en zeker een aanrader.

Klaas Heethuis

Air con

Rated 5 out of 5
3 november 2021

Super service, clean work and very professional.

Konrad Beyer

Van A tot Z uitstekend

Rated 5 out of 5
12 oktober 2021

Op 8 okt een Mitsubishi Duo split geplaatst met leidingen keurig onder de pannen weggewerkt en buiten een mooie zwarte omkasting. Sytse en zijn vrouw Mandy leveren gewoon kwaliteit in communicatie, offerte en uitvoering. Gewoon van A tot Z een klein top bedrijfje.

Henk Renkema

Plaatsing airco-systeem

Rated 5 out of 5
3 oktober 2021

We zijn zeer tevreden over plaatsing, werking en opruiming.
Een 10+ voor Syts en Mandy voor omgang en werkwijze.
Zeker een aanbeveling waard.

Jarig en Riemie v.d.Ploeg

Service en vakmanschap met een glimlach

Rated 5 out of 5
23 september 2021

Als Nederlanders hebben we meestal wel iets om over te klagen of te zeuren. Bij Syts is dat echter niet van toepassing, van begin de kennismaking tot de periodieke servicebeurt en onderhoud is het een zeer efficient en professioneel gebeuren.
Alles geregeld en de klant wordt volledig ontzorgd. Laat het binnenklimaat gerust over aan Mandy en Syts en je hebt er werkelijk geen omkijken meer naar. Dat alles krijg je voor een schappelijke prijs en als bonus nog een glimlach toe.
Gewoon doen dus.

HPJ Niemeijer

Vriendelijks, snel en professioneel

Rated 5 out of 5
18 augustus 2021

De eigenaren zijn erg vriendelijk en het plaatsen van de combi unit was zo gepiept. Strak afgewerkt. we zijn er enorm blij mee.

Marije borneman

Plaatsing 4 binnen, en 2 buitenunits

Rated 5 out of 5
2 augustus 2021

Wat in eerste instantie door 2 man zou worden gedaan, is uiteindelijk door 1 man gedaan in 1 dag. Alles is naar wens gedaan en super strak geplaatst! Vakwerk! Een echte aanrader 👌

Fam Kuiken

Vakwerk!

Rated 5 out of 5
11 juli 2021

Syts is een vakman: werkt “geruisloos”, denkt met je mee en levert fantastisch werk af. Zonder meer aan te bevelen voor iedere (airco)klus!

Peter Lambregts

Professioneel

Rated 5 out of 5
9 juni 2021

3 slaapkamers en de woonkamer zijn voorzien van Airco’s, keurig en deskundig uitgevoerd. Weinig woorden nodig om te laten weten dat we zeer tevreden zijn zijn over Sytse.

Rudy Driessen

Deskundig en snelle installatie

Rated 5 out of 5
7 juni 2021

Keurig werk geleverd. Deskundig en snel gewerkt. Airco doet het prima. Ook keurig opgeruimd. Ik ben zeer tevreden.

Jan Haagmans

Duo split Airco monteren/plaatsen

Rated 5 out of 5
7 juni 2021

Van offerte tot plaatsing snelle en correcte afhandeling. Goede prijsstelling. Prettig in de omgang, oplossingsgericht meedenken, no nonsens, afspraak is afspraak .
Door Syts nel en vakkundig geplaatst , alles keurig opgeruimd achtergelaten . Wij zijn dan ook heel tevreden.
Kunnen Syts dan ook van harte bij u aan te bevelen.

Fam. Vaatstra

Vakkundig en betrouwbaar en prima service

Rated 5 out of 5
21 april 2021

Uit de titel blijkt al dat wij zeer zijn ingenomen met de wijze waarop Syts bij ons de airco heeft geplaatst. Goede adviezen, vakkundige installatie en prima nagekomen afspraken. De prijs- kwaliteit verhouding is goed en de after sales service is van een hoog niveau. Met andere woorden, wij kunnen u Syts van harte aanbevelen!

Sj. Kremer

ICT Dokter Zwolle zit er deze zomer koudjes of warmpjes bij

Rated 5 out of 5
21 april 2021

Zeer netjes te werk. Alles word goed geregeld en aan het eind 200% schoongemaakt. Nergens omkijken na en zelfs alle verpakkingsmateriaal word mee afgevoerd. Goede uitleg. een DIKKE 10+
Aanrader voor iedereen die zou twijfelen over dit bedrijf!!! Koop hier je airco en laat Syts en Glenn het maar plaatsen!

ICT Dokter Zwolle

Professioneel

Rated 5 out of 5
10 april 2021

Goed bedrijf, professioneel en netjes.

Rudy Driessen

Airco

Rated 5 out of 5
24 maart 2021

Nette installatie, goede afspraken en scherpe prijs

Jan

Airconditioning installatie

Rated 5 out of 5
6 februari 2021

Airconditioning geïnstalleerd wij zijn tevreden goed bedrijf uitstekend afgeleverd.

Pinchas Azulai

Plaatsing airco multi split

Rated 5 out of 5
23 januari 2021

Uitstekend werk geleverd. Keihard gewerkt, kwalitatief uitstekend en erg vriendelijk. Op de dag zelf overlegd over de situatie met de dakpannen. Prima opgelost. Alles netjes opgeruimd achtergelaten. Dank Syts!

Martijn

Plaatsing Airco

Rated 5 out of 5
19 december 2020

Gisteren is er een airco unit bij ons geplaatst door Syts Multi Service. Ze waren mooi op tijd en hebben professioneel werk geleverd. Ook het dragen van mondkapjes was voor ze geen probleem. Zeker een aanrader.

Kris Meerlo

Airco

Rated 5 out of 5
14 december 2020

Prima bedrijf! Goede en duidelijke communicatie, snelle service en hele nette afwerking!

Postma

aircoplaatsing

Rated 5 out of 5
13 november 2020

complimenten aan Syst voor de plaatsing van de airco en eveneens aan Mandy voor de organisatie en goede klantcontact.
Perfect geplaatst en keurig opgeruimd .
wij hebben jullie aanbevolen bij Willem Molema in Oude Pekela.

Theodore

plaatsing 2 binnenunits en buiten unit airco (duo split)

Rated 5 out of 5
10 november 2020

Syts en Mandy zijn adequate mensen die de kalnt goed bedoend en duidelijk communiceert.
Prijzen kan ik niet vergelijken, immers veel airco bedijven wilden niet offreren vanwege (nog) de zomerdrukte.
Hoewel de airco nu nog niet wordt gebruikt, ziet het er allemaal goed uit.
De aanleg is precies en nauwkeurig gedaan.

Wiersma Emmen

Super betrokken, specialistisch installatiebedrijf

Rated 5 out of 5
5 november 2020

Wat zijn wij blij met de door Syts multiservice geïnstalleerde airco-installatie. Syts en zijn mensen zijn erg bekwam en prettig in het contact.
Super!

Ferwerda

Leveren en plaatsen Duo split airco unit Mitsubishi

Rated 5 out of 5
28 oktober 2020

Weten heel goed waar ze mee bezig zijn.
Er werd rap en netjes gewerkt.
Heeeel tevreden

Louis van ‘t Wout

Quatro airco plaatsen

Rated 5 out of 5
13 september 2020

Syts heeft bij ons 4 airco’s geplaatst, wij zijn zeer tevreden. De oferte aanvraag ging snel, syts kwam snel langs en de duidelijke oferte hadden wij snel binnen. Door de corona moesten wij wat langer wachten op de levering, maar werden goed op de hoogte gehouden, als wij belde werden wij dezelfde dag nog terug gebeld. De comunicatie is direct en duidelijk zonder poes pas. Alles is mooi afgewerkt, zonder rommel achter gelaten, een uitleg gekregen. Onderhouds contract is ook een optie. Kortom top service Laat de hitte, deze zomer maar komen

Maurice en Deborah

Geleverd en gemonteerd singel split airco

Rated 5 out of 5
7 augustus 2020

De airco is netjes gemonteerd zeer tevreden, en toen hij weg was kon je op de vloer zien dat hij bezig was geweest met hout zagen voor het wegwerken,zo schoon heeft hij het opgeleverd.
De communicatie was goed en de prijs zeker concurrerend.

Harry jan

Airco slaapkamer

Rated 5 out of 5
3 juli 2020

Vlotte levering. Vakkundige en snelle lplaatsing. Netjes en schoon opgeleverd. Duidelijke uitleg. Dus erg tevreden.

Willy

Installatie Mitsubishi

Rated 5 out of 5
3 juli 2020

Zeer vakkundig vakman, Alles netjes geïnstalleerd en alles netjes weggewerkt. Hij laat alles weer schoon achter.
Alles goed uitgelegd.
Een aanrader

Lukas

Installatie Mitsubishi Airco

Rated 5 out of 5
3 juli 2020

Zeer nette en vakkundig vakman.
Alles netjes geïnstalleerd en weg gewerkt.
Laat alles weer schoon achter.

Lukas

plaatsen 2 daikin systemen

Rated 5 out of 5
2 juli 2020

Door Syts Multi Service een Daikin Comfora airco FTXP25M RXP25M 2,5kW en de Daikin Comfora airco FTXP35M RXP35M 3,5kW gelverd en geplaatst.
Zeer netjes gedaan en uitstekende afwerking.
Nogmaals heel erg bedankt en voor een eventuele uitbreiding weet ik waar ik moet zijn, kan hem iedereen aanbevelen.
Na de installatie werd alles opgeruimd en de ruimte netjes achtergelaten.

Koert Buwalda

Installeren airco stacaravan

Rated 5 out of 5
27 juni 2020

Syts is een vakman met veel passie voor zijn werk. Heeft bij ons in de stacaravan een split unit airco geplaatst. Dit is vakkundig en netjes gedaan. Met een nette afwerking van de leidingen. Ik kan hem zeker aanraden als je een vakman zoekt.

Dennis

Vakman

Rated 5 out of 5
26 juni 2020

Op een vakkundige en professionele manier een single split airco laten plaatsen door Syts. Werkt zeer nauwkeurig en na installatie is alles netjes opgeruimd. En dat voor een nette en eerlijke prijs.
Zeker een aanrader!

vd Werf

Zeer tevreden

Rated 5 out of 5
15 juni 2020

Syts heeft een multisplit bij mij geplaatst in de slaapkamer en woonkamer.
Deze is netjes en kundig geïnstalleerd. Ik ben zeer tevreden.

Buikema

Het plaatsen van een Mitsubishi Airco.

Rated 5 out of 5
2 juni 2020

Door Sytze werd een deskundig advies gegeven over welk type apparaat voor ons nodig was. Na een vlotte levering (toeval in voorraad bij Sytze) werd het systeem vakkundig geïnstalleerd. Na de installatie werd alles opgeruimd en de ruimte netjes achtergelaten. Er werd een goed instructie gegeven hoe het system werkt.
Wij bevelen Syts Multi Service aan voor het leveren en installeren van een Airco Systeem.

Amir Koepon

Nette installatie!

Rated 5 out of 5
25 mei 2020

In goed overleg en met prettig contact een airco door Syts laten plaatsen. Uit hoe hij werkt, alles uitlegt en de boel netjes afwerkt en achter laat blijkt hij een vakman. Bij deze dus een pluim en een aanbeveling. Bij een volgende keer kiezen we weer voor hem.

Arjen R.

Plaatsen van airco

Rated 5 out of 5
20 mei 2020

Profesioneel geïnstalleerd.Werkt erg netjes.Geeft prima advies.Airco werkt perfect zeer tevreden.Zou Syts zeker aanbevelen.Ook een prima onderhoudscontract behoort tot de mogelijkheden.veel succes

Henkmensch

Absolute aanrader

Rated 5 out of 5
23 april 2020

Syts heeft bij ons 5 airco’s aangelegd op verschillende locaties. Alles keurig en vakkundig gedaan, wij zijn heel tevreden. Hij denkt mee en is een vakman. Ook na afloop alles netjes opgeruimd en achter gelaten. Wij kunnen hem zeker aanbevelen.
Rob en Wietske

Rob van der Wielen en Wietske Bunt

plaatsen airco

Rated 5 out of 5
10 maart 2020

Syts heeft bij ons 2 airco’s geplaatst. Eén in de kamer en één in de slaapkamer. Syts is vriendelijk en deskundig. Wij zijn zeer tevreden.

Arend Jan en Jolanda Kok

Top service!

Rated 5 out of 5
26 februari 2020

Tijdens de zoektocht naar een betaalbare airco zijn we bij Syts terecht gekomen.
Fantastisch geholpen met goede en duidelijke voorlichting.
De airco is inmiddels vakkundig geplaatst, en schoon opgeleverd.
Top service!

Erwin Groenenboom

Reactie na het opleveren van een mooie VRF installatie door Sytse.

Rated 5 out of 5
30 januari 2020

Ik ken Sytse al heel lang en een hardere werker heb je bijna niet. Sytse is naast een harde werker een perfectionist en wil alles netjes achter laten, wat altijd lukt.
Het is heel prettig werken met Sytse en ik hoop onze samenwerking nog lang voort te zetten.

Henk Komin

 

 

Logo Syts Multi Service

 

Contact Syts multi Service

Voor informatie of een offerte kunt u contact opnemen met ons via email of telefoon. Wij komen voor een op maat gemaakte offerte vrijblijvend bij u thuis of bedrijfspand langs op afspraak. Wilt u alvast bekijken wat ons aanbod is in airco installatie systemen? Bekijk onze Aircoshop voor de mogelijkheden.

info@sytsmultiservice.nl
06-33004840

Volg ons ook op social media!! Voor leuke acties en alle nieuwtjes. Laat uw vrienden/familie weten van de acties door te delen.

De waardering van www.sytsmultiservice.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 1 reviews.

Contact

Momenteel is het erg druk en zijn wij telefonisch niet altijd goed bereikbaar. Stuur gerust een mail / offerte aanvraag dan ontvangt u zo spoedig mogelijk een reactie.