Bel ons: +31633004840 Garyp
info@sytsmultiservice.nl

Reviews
Syts Multi Service

Hier vind u onze reviews. Wij proberen onze diensten zo goed mogelijk uit te voeren en al onze klanten tevreden te maken met de installaties van Syts Multi Service.

Laat uw ervaring achter over ons bedrijf! Alvast bedankt.

 

 

 

5
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 66 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Vakkundige mensen en nog aardig op de koop toe

Rated 5 out of 5
22 januari 2024

Goede productinformatie, vakkundige montage en aardig echtpaar. Ook na de montage nog open voor aanvullende vragen en hulp. Zeker aan te bevelen!

Herm Moes

Top bedrijf!

Rated 5 out of 5
19 januari 2024

Fijn geholpen, eerst door Mandy, die bij ons langs kwam en daarna door Syts bij het plaatsen van 2 units. Een harde werker, die goed met de klant meedenkt. Wij zijn zeer tevreden.

Familie van Essen

Zeer tevreden

Rated 5 out of 5
22 november 2023

Alles is gegaan zo als afgesproken.
Er word goed advies gegeven wat de keuze wat makkelijker maakte en ook kwaliteit wat er geleverd word

Fam vd Bijl

Installeren airco installatie

Rated 5 out of 5
11 november 2023

Lucht-lucht warmtepomp? Zo kun je airco ook noemen, elektrisch koelen en verwarmen, een aantrekkelijke gedachte, want vermindert ook gasverbruik. Onze zonnepanelen drukken de energiekosten. Nadat we verschillende offertes hebben vergeleken, viel de keus op Syts Multiservice. De aanpak van Mandy (klantenwerving) en Syts (montage) sprak ons erg aan. Mandy kwam aan huis en gaf de technische mogelijkheden aan de hand van onze wensen. Na het ondertekenen van de offerte kwam Syts op 13 juli 2023 de airco installeren. Twee buitenunits en drie binnenunits van Mitsubishi HI, de levering van de machines duurde even, en Syts heeft de machines in anderhalve dag geplaatst. Leidingen en muurdoorvoeren keurig afgewerkt, vakwerk! We kunnen nu zeggen dat de airco’s prima koelen en verwarmen, we zijn er erg tevreden. We zijn blij dat we de aanleg hebben gegund aan Mandy en Syts, twee jonge professionals. Vandaag een onderhoudscontract getekend want Syts verzorgt ook deze nazorg. Hartelijk bedankt!

Einte Slootstra, Franeker.

Plaatsen van airco

Rated 5 out of 5
12 oktober 2023

Echt super! Eerst het contact al met Mandy was duidelijk, vriendelijk en eerlijk dat het wel even kon duren voordat we aan de beurt waren, heel fijn heldere afspraken. Daarna kwam vandaag syts, de installatie werd keurig en vakkundig geplaatst. Heel prettig persoon in de omgang! Wij zijn super tevreden.

Ingrid van der kooi

Keurig geplaatst

Rated 5 out of 5
13 september 2023

Airco keurig geplaatst, het is al wat geleden n.l 8 april
Vanaf die dag eerst dag de airco op verwarmen gehad, doet zijn werk erg goed super
Met de warme dagen in de zomer en de na zomer, heerlijk koel in huis
Wij zijn dus ook heel tevreden

Henk Riemersma

Vakwerk

Rated 5 out of 5
7 april 2023

Afspraken perfect.
Montage perfect.

Berend van der Zwaag

Zeer vakkundig bedrijf

Rated 5 out of 5
9 maart 2023

Wij hebben Syts Multi Service ervaren als een zeer vakkundig bedrijf waar uitstekend mee is samen te werken. Tijdens het eerste oriënterende gesprek met Mandy merkten we dat de klant voorop stond en dat de info die we kregen van haar zeer vakkundig was. Ze verkocht geen zg. verkoop praatjes. Nadat we de offerte hadden getekend brak er een tijd van wachten aan. Dit omdat er plotseling een grote vraag was naar airco’s en Mitsubitshi maar sporadisch leverde. In die periode zijn we meerdere malen door Mandy op de hoogte gebracht van de stand van zaken. Toen de dag aanbrak van installatie(januari 2023) kwam Syts. Een uitstekend vakman die snel en vakkundig alles aansloot. Ook was er nog de mogelijkheid om de plaats van airco’s en buitenunit aan te passen. Om 16 uur hing alles en werd er een gedegen uitleg gegeven door Syts. Nu zitten we er heerlijk warm bij.We zijn ontzettend blij dat we met Mandy en Syts in zee gegaan zijn. Het is echt een aanrader

Bert Hoekstra

Dit had veel eerder gemoeten

Rated 5 out of 5
9 maart 2023

Eerst contact gehad met Mandy: super correct en met prima offerte dus de hele boel maar in werking gezet en alles besteld. Na paar maanden geduld kwam Syts: keurige nette, harde werker en een zeer gezellige prater. Hij heeft hier 2 binnenunits plus de buitenunit heel mooi afgewerkt geïnstalleerd. In de paar koude dagen hebben wij al mogen genieten van de warmte van deze airco’s en wij kunnen haast niet wachten op het verfrissende briesje tijdens de warme zomerdagen

Robert Pijl

Super tevreden

Rated 5 out of 5
8 februari 2023

Mandy heeft op ons verzoek twee offertes gemaakt waarna wij hebben gekozen voor een multisplit airco van Mitsubishi HI. De installatie is door Syts super netjes en vakkundig uitgevoerd. Ik begrijp nu waarom iedereen zijn review waardeert met 5 sterren. Zijn blij dat wij voor dit bedrijf hebben gekozen.

Cees en Tryntsje

Super service

Rated 5 out of 5
28 januari 2023

We zijn echt dik tevreden over de gang van zaken.
Komen hun afspraken na Goed contact over plaatsing
echte aanraden

Minke Jeroen

Aanleg 2 single splits 3,5KW

Rated 5 out of 5
27 januari 2023

Sytse heeft mijn huis voorzien van 2x MHI single splits, 3,5kw. Alles keurig aangesloten. Omkasting(en) zijn ook netjes gemonteerd. Alles ziet er super strak uit! Bedankt voor de topservice!

JS

Plaatsing mitsubishi airco

Rated 5 out of 5
26 januari 2023

Fijne mensen
Opdracht zeer goed uitgevoerd volgens afspraak
Zijn er zeer blij mee

Frans koedijk

Vakwerk en prima prijs-kwaliteitsverhouding

Rated 5 out of 5
22 december 2022

Alles is keurig en duidelijk verlopen, van het offertetraject (inclusief bezoek aan de locatie en advisering door Mandy) tot de plaatsing van de airco. Afspraken is afspraak en bij een onverhoopte vertraging word je geïnformeerd. De website is zeer informatief qua producten en prijsstelling. We hebben meerdere offertes bij verschillende leveranciers opgevraagd en Syts multiservice stak er met kop en schouders bovenuit. Ook vragen na de installatie worden snel beantwoord.

Roelof Heida

Doen wat ze beloven!

Rated 5 out of 5
17 augustus 2022

Wij zijn enorm tevreden over de snelle en vakkundige installatie. Vriendelijk en netjes alles geregeld zoals overeengekomen! Helmaal top!

Erwin

Kwaliteit van product en installatie

Rated 5 out of 5
13 augustus 2022

Vanaf offerte aanvraag tot installatie zeer goed contact gehad. Dat wat Mandy en Syts beloven komen ze na!! Professionele benadering met een snufje humor waardoor je geen ongemakkelijke momenten krijgt. Alles gaat in goed overleg en wordt tot in de puntjes afgewerkt. 5 Sterren zeer verdiend!!

Robert

Zorgvuldig

Rated 5 out of 5
12 augustus 2022

Syts heeft de airco in ons nieuwe huis keurig aangelegd, we zijn er dan ook heel blij.
Dus aarzel niet, kies voor een airco van Syts…

Jan Benjamin

vakkundig geplaatst

Rated 5 out of 5
1 juli 2022

Nadat Mandy keurig advies en mogelijkheden met ons had besproken zijn we met Syts Multiservice in zee gegaan. De levering en installatie was binnen de afgesproken tijd. Sytse verstaat zijn vak en plaatste de split unit op vakkundige wijze, waarin hij erg precies werkte en de tijd nam. Hij liet alles keurig en schoon achter. Wij kunnen alleen maar zeer tevreden zijn. Echt vakwerk
Bedankt Mandy voor het meedenken en Sytse voor het plaatsen.

Familie Benthem

Vakwerk

Rated 5 out of 5
15 juni 2022

Een leuk stel mensen die terzake kundig zijn,
de afspraken nakomen, erg netjes werken
en “ouderwets” vakwerk afleveren.
Van harte aanbevolen.
Het betrof de levering, plaatsing en in bedrijfstelling
van een MHI SRK/SRC-50ZSX split unit

Fam.Landstra

Vakkundig

Rated 5 out of 5
14 juni 2022

Zeer tevreden over de vlotte en vakkundige installatie. Vriendelijk en netjes alles geregeld zoals overeengekomen!

Ali en Jaap Kooistra

Toppers

Rated 5 out of 5
17 april 2022

Prettige mensen en nemen de wensen van de klanten serieus. Geen gladde verkoop praatjes alleen wat nodig is voor de goede werking van de apparatuur en een strakke prijs.
De dag van de installatie was Sietse precies op tijd. De Mitsubishi duo split keurig geplaatst en netjes afgewerkt. Zeer tevreden met deze airco ( koelen en verwarmen). Gas verbruik vrijwel nihil.

Familie Dijk Leeuwarden

Top bedrijf

Rated 5 out of 5
2 april 2022

Vakkundige installatie van een Mitsubishi split airco. Daarnaast alle afval keurig opgeruimd en meegenomen.

Erik Sanders

Erg mooi en keurige afwerking

Rated 5 out of 5
26 februari 2022

De huidige gasprijzen zijn echt niet leuk. De multi split airco is een geweldig alternatief. We zijn erg tevreden met de afwerking en keurige service. Prima bedrijf wat ons betreft
Groet Fam JH Venekamp

Fam JH Venekamp

Uitstekende installatieservice tegen een scherpe prijs

Rated 5 out of 5
27 december 2021

Na meerdere offertes opgevraagd te hebben voor een airco systeem voor twee slaapkamers, is onze keuze op Syts Multi Service gevallen. Deze bood ons de beste prijs en kon op korte termijn het airco systeem plaatsen. Daarbij kregen we een goed advies welk airco systeem voor ons het beste zou zijn. Wij zijn zeer tevreden over het installatiewerk. Na de installatie was ook alles netjes opgeruimd. Wij kunnen daarom Syts Multi Service van harte aanbevelen!

André de Boer

Mitsubishi airco geplaatst

Rated 5 out of 5
23 december 2021

Eind november hebben wij een Mitsubishi singel split airco laten plaatsen. Wij zijn zeer tevreden over het verloop vanaf het advies tot en met de plaatsing van de airco. Ook bij telefonische vragen zijn we erg vriendelijk geholpen. Wij gebruiken de airco naar volle tevredenheid om te verwarmen en hebben al aanzienlijk kunnen besparen op ons gasverbruik. Kortom ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.

Michael Klein

Goede kennismakingsgesprek,mooie prijs en een top montage.

Rated 5 out of 5
23 december 2021

Van af de kennismakingsgesprek en de begeleiding en kennis over zaken was uitstekend net zo als de installatie waarbij extra werk, een kabel leggen naar de meterkast niet wordt geschuwd. Ook is er keurig werk afgeleverd. Top bedrijf en zeker een aanrader.

Klaas Heethuis

Air con

Rated 5 out of 5
3 november 2021

Super service, clean work and very professional.

Konrad Beyer

Van A tot Z uitstekend

Rated 5 out of 5
12 oktober 2021

Op 8 okt een Mitsubishi Duo split geplaatst met leidingen keurig onder de pannen weggewerkt en buiten een mooie zwarte omkasting. Sytse en zijn vrouw Mandy leveren gewoon kwaliteit in communicatie, offerte en uitvoering. Gewoon van A tot Z een klein top bedrijfje.

Henk Renkema

Plaatsing airco-systeem

Rated 5 out of 5
3 oktober 2021

We zijn zeer tevreden over plaatsing, werking en opruiming.
Een 10+ voor Syts en Mandy voor omgang en werkwijze.
Zeker een aanbeveling waard.

Jarig en Riemie v.d.Ploeg

Service en vakmanschap met een glimlach

Rated 5 out of 5
23 september 2021

Als Nederlanders hebben we meestal wel iets om over te klagen of te zeuren. Bij Syts is dat echter niet van toepassing, van begin de kennismaking tot de periodieke servicebeurt en onderhoud is het een zeer efficient en professioneel gebeuren.
Alles geregeld en de klant wordt volledig ontzorgd. Laat het binnenklimaat gerust over aan Mandy en Syts en je hebt er werkelijk geen omkijken meer naar. Dat alles krijg je voor een schappelijke prijs en als bonus nog een glimlach toe.
Gewoon doen dus.

HPJ Niemeijer

Vriendelijks, snel en professioneel

Rated 5 out of 5
18 augustus 2021

De eigenaren zijn erg vriendelijk en het plaatsen van de combi unit was zo gepiept. Strak afgewerkt. we zijn er enorm blij mee.

Marije borneman

Plaatsing 4 binnen, en 2 buitenunits

Rated 5 out of 5
2 augustus 2021

Wat in eerste instantie door 2 man zou worden gedaan, is uiteindelijk door 1 man gedaan in 1 dag. Alles is naar wens gedaan en super strak geplaatst! Vakwerk! Een echte aanrader 👌

Fam Kuiken

Vakwerk!

Rated 5 out of 5
11 juli 2021

Syts is een vakman: werkt “geruisloos”, denkt met je mee en levert fantastisch werk af. Zonder meer aan te bevelen voor iedere (airco)klus!

Peter Lambregts

Professioneel

Rated 5 out of 5
9 juni 2021

3 slaapkamers en de woonkamer zijn voorzien van Airco’s, keurig en deskundig uitgevoerd. Weinig woorden nodig om te laten weten dat we zeer tevreden zijn zijn over Sytse.

Rudy Driessen

Deskundig en snelle installatie

Rated 5 out of 5
7 juni 2021

Keurig werk geleverd. Deskundig en snel gewerkt. Airco doet het prima. Ook keurig opgeruimd. Ik ben zeer tevreden.

Jan Haagmans

Duo split Airco monteren/plaatsen

Rated 5 out of 5
7 juni 2021

Van offerte tot plaatsing snelle en correcte afhandeling. Goede prijsstelling. Prettig in de omgang, oplossingsgericht meedenken, no nonsens, afspraak is afspraak .
Door Syts nel en vakkundig geplaatst , alles keurig opgeruimd achtergelaten . Wij zijn dan ook heel tevreden.
Kunnen Syts dan ook van harte bij u aan te bevelen.

Fam. Vaatstra

Vakkundig en betrouwbaar en prima service

Rated 5 out of 5
21 april 2021

Uit de titel blijkt al dat wij zeer zijn ingenomen met de wijze waarop Syts bij ons de airco heeft geplaatst. Goede adviezen, vakkundige installatie en prima nagekomen afspraken. De prijs- kwaliteit verhouding is goed en de after sales service is van een hoog niveau. Met andere woorden, wij kunnen u Syts van harte aanbevelen!

Sj. Kremer

ICT Dokter Zwolle zit er deze zomer koudjes of warmpjes bij

Rated 5 out of 5
21 april 2021

Zeer netjes te werk. Alles word goed geregeld en aan het eind 200% schoongemaakt. Nergens omkijken na en zelfs alle verpakkingsmateriaal word mee afgevoerd. Goede uitleg. een DIKKE 10+
Aanrader voor iedereen die zou twijfelen over dit bedrijf!!! Koop hier je airco en laat Syts en Glenn het maar plaatsen!

ICT Dokter Zwolle

Professioneel

Rated 5 out of 5
10 april 2021

Goed bedrijf, professioneel en netjes.

Rudy Driessen

Airco

Rated 5 out of 5
24 maart 2021

Nette installatie, goede afspraken en scherpe prijs

Jan

Airconditioning installatie

Rated 5 out of 5
6 februari 2021

Airconditioning geïnstalleerd wij zijn tevreden goed bedrijf uitstekend afgeleverd.

Pinchas Azulai

Plaatsing airco multi split

Rated 5 out of 5
23 januari 2021

Uitstekend werk geleverd. Keihard gewerkt, kwalitatief uitstekend en erg vriendelijk. Op de dag zelf overlegd over de situatie met de dakpannen. Prima opgelost. Alles netjes opgeruimd achtergelaten. Dank Syts!

Martijn

Plaatsing Airco

Rated 5 out of 5
19 december 2020

Gisteren is er een airco unit bij ons geplaatst door Syts Multi Service. Ze waren mooi op tijd en hebben professioneel werk geleverd. Ook het dragen van mondkapjes was voor ze geen probleem. Zeker een aanrader.

Kris Meerlo

Airco

Rated 5 out of 5
14 december 2020

Prima bedrijf! Goede en duidelijke communicatie, snelle service en hele nette afwerking!

Postma

aircoplaatsing

Rated 5 out of 5
13 november 2020

complimenten aan Syst voor de plaatsing van de airco en eveneens aan Mandy voor de organisatie en goede klantcontact.
Perfect geplaatst en keurig opgeruimd .
wij hebben jullie aanbevolen bij Willem Molema in Oude Pekela.

Theodore

plaatsing 2 binnenunits en buiten unit airco (duo split)

Rated 5 out of 5
10 november 2020

Syts en Mandy zijn adequate mensen die de kalnt goed bedoend en duidelijk communiceert.
Prijzen kan ik niet vergelijken, immers veel airco bedijven wilden niet offreren vanwege (nog) de zomerdrukte.
Hoewel de airco nu nog niet wordt gebruikt, ziet het er allemaal goed uit.
De aanleg is precies en nauwkeurig gedaan.

Wiersma Emmen

Super betrokken, specialistisch installatiebedrijf

Rated 5 out of 5
5 november 2020

Wat zijn wij blij met de door Syts multiservice geïnstalleerde airco-installatie. Syts en zijn mensen zijn erg bekwam en prettig in het contact.
Super!

Ferwerda

Leveren en plaatsen Duo split airco unit Mitsubishi

Rated 5 out of 5
28 oktober 2020

Weten heel goed waar ze mee bezig zijn.
Er werd rap en netjes gewerkt.
Heeeel tevreden

Louis van ‘t Wout

Quatro airco plaatsen

Rated 5 out of 5
13 september 2020

Syts heeft bij ons 4 airco’s geplaatst, wij zijn zeer tevreden. De oferte aanvraag ging snel, syts kwam snel langs en de duidelijke oferte hadden wij snel binnen. Door de corona moesten wij wat langer wachten op de levering, maar werden goed op de hoogte gehouden, als wij belde werden wij dezelfde dag nog terug gebeld. De comunicatie is direct en duidelijk zonder poes pas. Alles is mooi afgewerkt, zonder rommel achter gelaten, een uitleg gekregen. Onderhouds contract is ook een optie. Kortom top service Laat de hitte, deze zomer maar komen

Maurice en Deborah

Geleverd en gemonteerd singel split airco

Rated 5 out of 5
7 augustus 2020

De airco is netjes gemonteerd zeer tevreden, en toen hij weg was kon je op de vloer zien dat hij bezig was geweest met hout zagen voor het wegwerken,zo schoon heeft hij het opgeleverd.
De communicatie was goed en de prijs zeker concurrerend.

Harry jan

 

 

Logo Syts Multi Service

 

Contact Syts multi Service

Voor informatie of een offerte kunt u contact opnemen met ons via email of telefoon. Wij komen voor een op maat gemaakte offerte vrijblijvend bij u thuis of bedrijfspand langs op afspraak. Wilt u alvast bekijken wat ons aanbod is in airco installatie systemen? Bekijk onze Aircoshop voor de mogelijkheden.

info@sytsmultiservice.nl
06-33004840

Volg ons ook op social media!! Voor leuke acties en alle nieuwtjes. Laat uw vrienden/familie weten van de acties door te delen.