Bel ons: +31633004840 Garyp
info@sytsmultiservice.nl

Garanties

Bij Syts Multi Service vind u de beste kwaliteit voor het juiste binnenklimaat. Wij werken voornamelijk met Mitsubishi Heavy omdat dit prijs/kwaliteit technisch gezien een uitstekende keuze is voor uw binnenklimaat en portemonnee!

Mocht het voorkomen dat iets niet juist werkt of kapot gaat naar levering van uw airco-installatie(s), kunt u voor kleinere problemen een oplossing vinden in de meegeleverde handleiding van het artikel of via de website van de fabrikant/het merk.

Vind u in de gebruiksaanwezig geen oplossing kunt u uiterraad contact opnemen met Syts Multi Service. Wij bekijken of het binnen de garantie voorwaarden valt en zorgen samen met u voor een passende oplossing.

5 jaar garantie op de apparatuur van Mitsubishi Heavy Industries!
Voor alle in Nederland geleverde producten van Mitsubishi Heavy Industries geldt een garantietermijn van 5 jaar na levering. Binnen deze periode worden defecte onderdelen gratis omgeruild, indien aan onderstaande garantievoorwaarden is voldaan.

Garantievoorwaarden
5 jaar garantie geldt alleen indien het systeem door een F-gassen erkend monteur in bedrijf wordt gesteld en er jaarlijks aantoonbaar onderhoud wordt gepleegd door een F-gassen erkend monteur. U krijgt bij onze onderhoudsovereenkomst een logboek van uw airco-installatie(s) met de juiste controles voor uw garanties.

Heeft u nog geen onderhoudsovereenkomst? of heeft u vragen met betrekking tot garanties of onderhoudsovereenkomsten? Neem gerust contact op:

info@sytsmultiservice.nl
06-33004840

Klachten

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@sytsmultiservice.nl