Bel ons: +31633004840 Garyp
info@sytsmultiservice.nl

Garanties

Bij Syts Multi Service vind u de beste kwaliteit voor het juiste binnenklimaat. Wij werken voornamelijk met Mitsubishi Heavy omdat dit prijs/kwaliteit technisch gezien een uitstekende keuze is voor uw binnenklimaat en portemonnee!

Mocht het voorkomen dat iets niet juist werkt of kapot gaat naar levering van uw airco-installatie(s), kunt u voor kleinere problemen een oplossing vinden in de meegeleverde handleiding van het artikel of via de website van de fabrikant/het merk.

Vind u in de gebruiksaanwezig geen oplossing kunt u uiterraad contact opnemen met Syts Multi Service. Wij bekijken of het binnen de garantie voorwaarden valt en zorgen samen met u voor een passende oplossing.

5 jaar garantie op de apparatuur van Mitsubishi Heavy Industries!
Voor alle in Nederland geleverde producten van Mitsubishi Heavy Industries geldt een garantietermijn van 5 jaar na levering. Binnen deze periode worden defecte onderdelen gratis omgeruild, indien aan onderstaande garantievoorwaarden is voldaan.

Garantievoorwaarden
5 jaar garantie geldt alleen indien het systeem door een F-gassen erkend monteur in bedrijf wordt gesteld en er jaarlijks aantoonbaar onderhoud wordt gepleegd door een F-gassen erkend monteur. U krijgt bij onze onderhoudsovereenkomst een logboek van uw airco-installatie(s) met de juiste controles voor uw garanties.

Heeft u nog geen onderhoudsovereenkomst? of heeft u vragen met betrekking tot garanties of onderhoudsovereenkomsten? Neem gerust contact op:

info@sytsmultiservice.nl
06-33004840

Klachten

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@sytsmultiservice.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

 

De waardering van www.sytsmultiservice.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 1 reviews.

LET OP:

Wegens grote drukte zijn wij niet altijd even goed bereikbaar. Voor offerte aanvraag of andere vragen stuur ons gelieve een email. Wij komen hier zo snel mogelijk op terug.

Syts Multi Servive