Bel ons: +31633004840 Garyp
info@sytsmultiservice.nl

Ik Sytse van der Meer heb begin 2019 de stap gezet om na 12 jaar voor een werkgever te hebben gewerkt mijn eigen bedrijf te starten. 

Syts Multi Service

15 + jaar in de koeltechniek, inmiddels heb ik vele verschillende installaties mogen bouwen voor particulieren en zakelijke klanten. Ik focus mij voornamelijk op airco installaties van singel tot multi splits. Ik ben een STEK / F-Gassen gecertificeerde monteur en mag elke installatie in bedrijf stellen.

Voor keuze tussen ons aangeboden assortiment kunt u terecht in onze Aircoshop. Hier vindt u de verschillende units die geïnstalleerd kunnen worden in uw woning of bedrijfspand. Voordat wij een op maat gemaakte offerte maken komen wij vrijblijvend bij u thuis of bedrijfspand langs om goed advies te geven en te bekijken waar alle leidingen langs kunnen en mogen lopen.

Bij Syts Multi Service bent u op het juiste adres voor al uw airco-installaties.

Logo Syts Multi Service


LET OP!

vanaf vrijdag 21 juli tm 13 augustus zijn wij gesloten i.v.m vakantie. In deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar. U bent van harte welkom een email te sturen, wij reageren na onze vakantie op volgorde van binnenkomst zo snel mogelijk.

Syts Multi Servive