Bel ons: +31633004840 Minnertsga
info@sytsmultiservice.nl

Ik Sytse van der Meer heb begin 2019 de stap gezet om na 12 jaar voor een werkgever te hebben gewerkt mijn eigen bedrijf te starten. 

Syts Multi Service

12 + jaar in de koeltechniek, inmiddels heb ik vele verschillende installaties mogen bouwen voor particulieren en zakelijke klanten. Ik focus mij voornamelijk op airco installaties van singel tot multi splits. Ik ben een STEK / F-Gassen gecertificeerde monteur en mag elke installatie in bedrijf stellen.

Voor keuze tussen ons aangeboden assortiment kunt u terecht in onze Aircoshop. Hier vindt u de verschillende units die geïnstalleerd kunnen worden in uw woning of bedrijfspand. Voordat wij een op maat gemaakte offerte maken komen wij vrijblijvend bij u thuis of bedrijfspand langs om goed advies te geven en te bekijken waar alle leidingen langs kunnen en mogen lopen.

Bij Syts Multi Service bent u op het juiste adres voor al uw airco-installaties.

Logo Syts Multi Service

Huur Syts Multi Service in…………

Goed personeel vinden in deze tijd is lastig , heeft uw bedrijf geen koelmonteurs?? Ook zijn wij inzetbaar voor andere bedrijven in de koeltechniek. Neemt u gerust contact op om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen. Van singel split tot multi split installaties bent u op het juiste adres bij Syts Multi Service.

Volg ons ook op social media!! Voor leuke acties en alle nieuwtjes. Laat uw vrienden/familie weten van de acties door te delen.