Bel ons: +31633004840 Garyp
info@sytsmultiservice.nl

Service & Onderhoud

 

Service en onderhoud:

Ook voor onderhoud aan uw airco installatie kunt u bij ons terecht. Mocht u interesse hebben in een onderhoudsovereenkomst bij Syts Multi Service neem dan contact met ons op.

 

 


Airconditioning onderhoud:


Wij adviseren u om een jaarlijkse onderhoudsovereenkomst te nemen voor uw airco installatie(s). Op deze manier maakt u gebruik van een optimaal werkend systeem. Door het te laten te controleren en het reinigen van de filters in uw airco installatie(s) zorgt u voor optimale prestaties. De buitenkant van uw airco installatie(s) kunt u gemakkelijk en snel zelf reinigen met een stofdoek.

Het jaarlijkse onderhoud van uw installatie(s) is erg belangrijk . Het zorgt namelijk ook voor een langere levensduur en verminderd de kans op eventuele storingen. Uw airco installatie(s) behoud een lager energieverbruik. Dat willen wij toch allemaal!

Bij ons jaarlijkse onderhoudsovereenkomst controleren wij uw airco installatie(s) o.a. op de volgende punten:
Lekdichtheid , werktemperaturen , juiste werking van uw systeem

De waardering van www.sytsmultiservice.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 1 reviews.

Wij gaan verhuizen!

Vanaf 14 juni tot 25 juni 2022 zijn wij minder goed bereikbaar door onze verhuizing. Heeft u vragen of wilt u graag een offerte aanvragen stuur gerust een mail of bel ons. Wij proberen u zo snel mogelijk te beantwoorden.